Skrevet af Camilla Christensen på Facebook:

Jeg har selv en allergi hund, en schæfer tæve på 6 år. Jeg har prøvet ALLE slags fodertyper, barf, hjemmelavet mad, ALLE protein kilder. Har hver gang lavet udlukkelses metoderne i 6-8 uger hver gang vi prøvede noget nyt. INTET af det virkede. Barf var dog det værste jeg tilbød hende, da hun bed store huller omkring ryg/numsen, og måtte syes.!! Hun har altid været på Medrol 3 piler daglig, for at holde kløeriet nede, men hun var stadig meget sensitiv når man rørte ved hende. En dag kontaktede en anden schæfermand mig og sagde at han havde det helt rigtige foder. Jeg turde ikke rigtig tro på ham, men jeg gav det en chance. Foderet hedder Exclusion og er med kun FÅ ting. Lavt protein indhold (kanin) og karfoffel, aleo vera, olier. Tilføjer selv ekstra planteolie EFA prescrition (sølvflaske) Der gik ca 1 uge så kunne jeg se en kæmpe forskel. Hun kløede sig ikke, hun var heller ikke sensitiv. Ugerne gik og det blev bare bedre og bedre. Jeg begyndte at trappe hende ned i pillerne og der var stadig god effekt af foderet, ingen kløeri/sensitivitet. Men så dummede jeg mig og troede at hun godt kunne tåle nogle godbidder i ny og næ og så gik det galt igen.:-( Kløe, irritation, rød i huden. Op igen i piller i noget tid. Så måtte jeg skære hårdt igennem og sige til mig selv. Enten så får hun KUN foderet og INTET andet, og så slipper hun for piller. (binyrebarkhormon) Eller også så må hun få godbidder og så skal hun ha piller igen.
Jeg valgte selvfølgelig KUN foderet og ingen piller, ingen godbid. Folk syns det var synd at hun ikke fik godbidder, men min hund bliver ikke ked af det.;o) Hun er tilfreds med sit foder, sin bold, træning og selvfølgelig sin mor..;-) Og jeg kan vel forhåbentlig ha min hund i flere år nu hvor hun ikke får pillerne længere, da pillerne er med til at forkorte hendes liv.!! Vi er flere der er på dette foder, og alle reagere positivt, så længe det KUN er foderet hundene får. Alle hunde er ude at pillerne..;o) Flere oplysninger om foderet her, det kan fåes i flere varianter: